Aromatouch© massage

De Aroma Touch massage is een zachte massage techniek, waarbij rug en handen of voeten gemasseerd worden.

Ik maak hierbij gebruik van 8 verschillende pure en zuivere essentiële oliën van DōTERRA: Balance, Lavendel, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wilde Sinaasappel en Pepermunt.

Elke olie heeft zijn specifieke werking. De ene olie werkt rustgevend, de andere werkt ontstekingsremmend en weer een ander werkt in op het immuunsysteem.

De AromaTouch© massage  is verdeeld in 4  stappen:

  1. stress vermindering
  2. versterken van het  immuunsysteem
  3. vermindering van ontstekingsreacties
  4. homeostase (zelfregulering)

Door de aromatische geuren die vrijkomen merk je tijdens de massage dat het werkt voor lichaam en geest. Na afloop ben je heerlijk ontspannen.

De aroma touch massage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, vermoeidheid, depressiviteit, hoofdpijn, migraine, rug, nek of schouderpijn en algemene stressklachten. Of natuurlijk als onderhoud van het lichaam in deze drukke tijden waarin wij ons momenteel bevinden. Geef aandacht aan jezelf!

Benodigd

Doe een makkelijke broek aan die niet knelt. De massage behandelt de rug, handen of voeten en wordt uitgevoerd op een massagetafel.

Goed om te weten

Voorafgaande aan de massage verneem ik graag van je wat je gezondheidsstatus is zodat ik precies weet hoeveel essentiële olie ik kan gebruiken. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met je gezondheidsklachten. Maar je hoeft niet perse met klachten te komen om gemasseerd te worden natuurlijk! Houd er wel rekening mee dat deze massage niet bedoeld is om diagnoses te doen, ziekte vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. Ik verzoek je ten alle tijden bij gezondheidsklachten altijd eerst een reguliere arts te raadplegen.