Het back2flow programma

Het back2flow programma: voel je weer energiek en in balans!

In dit programma help ik jou, ambitieuze vrouw, om je weer energiek en in balans te voelen.

Door mijn programma ben jij in staat:

 • meer te doen in minder tijd
 • rust te ervaren in je hoofd
 • doelen helder krijgen en deze ook behalen
 • om balans in werk en privé te hebben
 • om de juiste focus en flow te bereiken

Ben jij benieuwd naar mijn recept om altijd genoeg energie te hebben, te komen van A naar B? Hoe jij jouw kracht kan benutten, jij flow en focus hebt? Je manier van denken, doen en voelen bepalen of dit zo is. Ben jij hier aan toe? Dan zijn wij een match!

Ik heb ervaren hoe het is om geen flow, focus en energie meer te hebben. Maar ook hoe waardevol het is als je wordt meegenomen, terug naar dat waar jij weer focus en flow door ervaart. Je energiek voelen en in balans, als moeder, als partner, als vrouw, als ondernemer, als werknemer, als leidinggevende.

Dit is mijn verhaal: 8 jaar geleden kreeg ik een burn-out, had ik het gevoel dat ik mij in een slechte B film bevond, ik kreeg nergens meer energie van. Ik had geen regie, totaal geen balans, laat staan dat ik mij energiek voelde. Ik werd alle kanten opgetrokken maar ik was mij hier niet van bewust. Tot dat het echt niet meer ging en ik bij de huisarts zat omdat ik al maanden niet meer normaal een nacht had doorgeslapen, dit was het moment waarop ik dacht: ‘zo kan het niet langer’. Toen begon mijn zoektocht: hoe krijg ik weer regie over mijn leven, hoe ervaar ik focus en flow.  

Ik heb mij toen gestort op persoonlijke ontwikkeling, heel veel opleidingen gedaan en heel veel boeken gelezen. Ik ben gecertificeerd NLP master coach en trainer. Ik ken inmiddels de praktijk van binnen en van buiten, zowel vanuit de boeken en trainingen maar ook als ervaringsdeskundige. 

Sinds ik weet waar ik op wil focussen en waardoor ik flow ervaar heb ik energie voor 10 en stroomt het elke dag, iedere dag.  

Vaak krijg ik de vraag hoe doe jij dat toch? Hoe krijg jij dat toch allemaal voor elkaar. Hoe houd je toch balans tussen je werk en privé?
Ik ben coach, trainer en ondernemer en heb daarnaast een gezin en een druk sociaal leven.

Voor mensen in mijn omgeving en mijn coachees ben ik een rolmodel omdat ik altijd focus en flow heb en efficiënt mijn werk afrond in minimale tijd. Ik krijgt enorm veel gedaan gedurende de week. En doe dit vol energie en met plezier. Ik kan met gemak in ‘die fijne flow’ komen.

Jij kan net als ik elke dag focus en flow ervaren en je energiek en in balans voelen.

Dus wil jij:  

 • balans tussen werk en privé ervaren  
 • keuzes maken waar je je goed bij voelt 
 • rust in je hoofd ervaren 
 • eigen grenzen kennen en bewaken 
 • uitgerust wakker worden 
 • weten wat je energie geeft 
 • gewoon lekker in je vel zitten, doen waar je je lekker bij voelt, flow ervaren. 

Neem dan contact met mij op! 

Ik draag graag bij aan jouw groei zodat jij geïnspireerd wordt om in de flow te komen en persoonlijke vrijheid te ervaren: focus, flow, energie en balans. Ik motiveer en inspireer je en zet je aan tot het zetten van de acties die hier toe leiden.  

Interesse? Stuur mij een whatsapp of mailtje.