HSP Coaching

Hoogsensitief, een vloek of een zegen?

In mijn praktijk help ik jou te ervaren dat je hoogsensitiviteit als kracht kunt inzetten.

Veel hoogsensitieve personen voelen zich hun hele leven anders maar begrijpen niet wat er met ze aan de hand is.

Sommige hsp’ers hebben van jongs af aan geleerd zich aan te passen aan hun omgeving. Het gevolg is dat ze moeilijk nee kunnen zeggen tegen anderen maar ook tegen zichzelf. Klachten zoals stress, overspannenheid of zelfs een burn-out kunnen hier het gevolg van zijn.

Herken je jezelf in hsp? Heb je last van je hoogsensitiviteit en wil je graag je hoogsensitiviteit omzetten in een kracht in plaats van een last ?

Wil je beter leren omgaan met omgevingsfactoren, emoties en gevoelens? Wil je beter leren structureren, plannen, grenzen aangeven en effectief communiceren? Dan is hsp coaching echt iets voor jou.

Zelf ben ik behalve coach ook ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit, dit heeft als voordeel dat ik uit eigen ervaring weet wat voor last je van hoogsensitiviteit kunt hebben maar ook dat als je leert hoe je er mee om kunt gaan het een kracht is en deze je niet in de weg hoeft te zitten.

Ik weet waar je tegenaan loopt en wat je er aan kunt doen om je goed te voelen. Ik heb jarenlang geworsteld met mijn hoogsensitief zijn, voelde mij anders maar wist niet wat het was.

Door de vele trainingen, cursussen en boeken die ik gelezen hebt en door het spiegelen van mijn twee hsp kinderen heb ik inzicht gekregen in mijn hsp zijn. Ik ben dankbaar dat ik inmiddels veel andere hsp’er van de mooie inzichten heb mogen voorzien.

Ik coach vanuit een praktische instelling. Jij houdt zelf de sturing. Als coach heb ik een begeleidende rol waarin jouw wensen en behoeften voorop staan. Ik begeleid je tijdens de gesprekken en opdrachten bij jouw bewustwordingsproces.

Mijn aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Afhankelijk van wat voor jou nodig is zet ik een passende methodiek in om je te begeleiden naar jouw doel.

In mijn praktijk help ik jou graag om de weg naar jezelf weer te vinden. Zodat je kunt ervaren dat je hoogsensitiviteit als kracht kunt inzetten.

Ben jij nieuwsgierig naar wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Ik hanteer geen (gratis) kennismakingsgesprek voorafgaand aan de coaching omdat mijn ervaring is dat we direct aan de slag gaan. Indien een afstemming met je werkgever gewenst is dan is dat uiteraard mogelijk. Indien nodig maken we gezamenlijke samenwerkingsafspraken.

Jouw investering:
Intakegesprek€ 90,-
Vervolgsessies per uur€ 85,-
Vervolgsessies 1,5 uur€ 115,-

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Verhinderd?
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Bij te laat afmelden / verzetten of niet komen opdagen ben ik genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen voor de volledige behandeling.