Individuele Coaching/NLP Coaching

Ik coach vanuit een praktische instelling. Jij houdt zelf de sturing. Als coach heb ik een begeleidende rol waarin jouw wensen en behoeften voorop staan. Ik begeleid je tijdens de gesprekken en opdrachten bij jouw bewustwordingsproces.

Mijn aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Afhankelijk van wat voor jou nodig is zet ik een passende methodiek in om je te begeleiden naar jouw doel.

Iedereen is uniek en heeft talenten meegekregen die nodig zijn om zijn of haar dromen te verwezenlijken en met plezier te leven en te werken. We focussen op jouw talenten.
We zetten de beweging in om jouw doel te bereiken en jezelf te laten zien!

Tijdens de intake brengen we samen in kaart waar je tegen aan loopt. Wat zijn jouw wensen en wat wil je het liefste bereiken? Aan de hand van je wensen onderzoeken we hoe we dit het beste kunnen bereiken.

Tijdens de sessies ontdek je hoe:

  • je zelf de regie krijgt over je leven
  • je assertiever wordt
  • je meer rust en ontspanning kunt ervaren
  • je beter je grenzen kunt voelen en aan kunt geven
  • je beter in je energie komt te zitten
  • je voor jezelf op kunt komen en néé leert durven te zeggen
  • je meer rust krijgt in je hoofd.

Wat vind jij zelf belangrijk en durf jij hier ook voor te gaan!

Persoonlijke ontwikkeling is een proces daarom is mijn coaching altijd maatwerk. Dit kan betekenen dat je na enkele sessies weer zelfstandig verder kunt, soms zijn er meer sessies nodig om je doel te bereiken. Om een indicatie te geven: tussen de € 500 en € 1.500 (afhankelijk van het aantal sessies).

Ben jij nieuwsgierig naar wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Ik hanteer geen (gratis) kennismakingsgesprek voorafgaand aan de coaching omdat mijn ervaring is dat we direct aan de slag gaan. Indien een afstemming met je werkgever gewenst is dan is dat uiteraard mogelijk. Indien nodig maken we gezamenlijke samenwerkingsafspraken.

Jouw investering:
Intakegesprek€ 90,-
Vervolgsessies per uur€ 85,-
Vervolgsessies 1,5 uur€ 115,-

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Verhinderd?
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Bij te laat afmelden / verzetten of niet komen opdagen ben ik genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen voor de volledige behandeling.