Mijn reis en de stappen die ik heb gezet

Het eerste wat ik deed was boeken lezen over burnout en wat het betekent om een hsp/hss-er te zijn. Tijdens de gesprekken en coaching bij de psycholoog ben ik gaan onderzoeken: waar sta ik nu en waar wil ik naartoe. Hoe zit mijn ideale plaatje er uit, waar krijg ik energie van en wat vind ik echt belangrijk in het leven. Ik volgde opleidingen en trainingen om te leren om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen en om te gaan met mijn hsp stuk. Daarnaast volgde ik de opleiding tot HSP coach en diverse andere trainingen  waarmee ik mijn gereedschapskist verder vulde.

Ik startte mijn eigen praktijk en merkte dat veel mensen baat hadden met alles wat ik had geleerd en zelf had ervaren. Op een dag zag ik een advertentie voor een seminaar voorbij komen over NLP. Dit wekte mijn interesse en ik gaf mij hier voor op. Aan het einde van het seminar besloot ik de training NLP practitioner voor coaches te gaan volgen. Dit bracht mij aanvullende inzichten en mijn doelen en missie werden duidelijker. De impact van mindset, hoe houd ik balans. Ook kreeg ik inzicht in mijn overtuigingen, mijn patronen, gewoontes en strategieën. Ik leerde hoe ik mijn comfortzone kan vergoten en doelen kan zetten die ik ook behaal.

Inmiddels ken ik mijn eigen gebruiksaanwijzing, weet ik wie ik ben en wat ik wil en hoe het is om weer focus en flow te ervaren en energie te hebben voor alles wat ik wil. Ik maak keuzes waar ik mij goed bij voel, heb balans tussen prive en werk, rust in mijn hoofd en zit lekker in mijn vel. Ik ben tijdens mijn reis door alle fases van rouw en pijn gegaan, heb ervaren hoe het is om geen flow, focus en energie meer te hebben. Maar ook hoe ongelofelijk waardevol het is als je wordt meegenomen, terug naar dat waar jij weer flow en focus van krijgt. Je energiek voelen en in balans, als moeder, als partner, als vrouw, als ondernemer, als werknemer, als leidinggevende.

Ik ken inmiddels de praktijk van binnen en van buiten, zowel vanuit de boeken en trainingen maar ook als ervaringsdeskundige. Inmiddels heb ik ook de NLP master practitioner voor coaches afgerond. En heb ik al honderden mensen mogen helpen, waar ik enorm dankbaar voor ben. Sinds ik weet waar ik mij op wil focussen en waarmee ik flow ervaar heb ik energie voor 10 en stroomt het, elke dag iedere dag.

Vanuit verbinding draag ik graag bij aan jouw groei zodat jij geïnspireerd wordt om in de flow te komen en persoonlijke vrijheid te ervaren: focus, flow, energie en balans.