Sensi sessie

Wil je je vrij en ontspannen voelen?

Voel je je vermoeid, gestrest of heb je een burn-out?
Is het druk in je hoofd? Ben je hoogsensitief?
Heb je fysieke klachten?

Toen ik jaren geleden tijdens mijn burnout in aanraking kwam met Sensi therapie maakte dit mij weer bewust van mijn lichaam en bood mij een schat aan inzichten over de wisselwerking tussen lichaam en geest.

Ik werd daar zo enthousiast van dat ik vervolgens de opleiding Sensi Therapeut heb gevolgd. In eerste instantie voor mijn eigen proces en direct in het verlengde daarvan om mensen die in een soortgelijke situatie terecht zijn gekomen te kunnen helpen. Inmiddels heb ik al heel veel cliënten weer in hun kracht mogen zetten.

Wat is Sensi therapie?
Sensi therapie is een snel werkende en krachtige manier om de kern van de onbalans naar boven te halen (geblokkeerde emoties en belemmerde overtuigingen) en te herstellen op zowel emotioneel, mentaal als fysiek gebied. Sensi therapie helpt je om alles weer in balans te brengen, zorgt voor meer energie, rust en zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit.

Ben jij nieuwsgierig naar wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Ik hanteer geen (gratis) kennismakingsgesprek voorafgaand aan de coaching omdat mijn ervaring is dat we direct aan de slag gaan. Indien een afstemming met je werkgever gewenst is dan is dat uiteraard mogelijk. Indien nodig maken we gezamenlijke samenwerkingsafspraken.

Jouw investering:
Intakegesprek€ 90,-
Vervolgsessies per uur€ 85,-
Vervolgsessies 1,5 uur€ 115,-

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Verhinderd?
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Bij te laat afmelden / verzetten of niet komen opdagen ben ik genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen voor de volledige behandeling.