Ervaringen

Lizet:

Natasja is een heel betrokken en fijne coach/therapeute.
Middels sensitherapie legt ze de vinger letterlijk op de zere plek en laat ze je lichaam vertellen wat er scheelt ook op emotioneel gebied.
De HSP coaching bij Natasja is een reis naar de diepere lagen van jezelf. Wat wil je nu echt en wat houd je tegen? Je hoogsensitiviteit inzetten als kracht.
Dankjewel Natasja!

Anouk:

Twee jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel; ik had altijd een vol hoofd en had het idee dat ik wel eens hoogsensitief zou kunnen zijn. Via via ben ik toen bij Natasja terecht gekomen. We begonnen met sensi therapie, maar omdat Natasja zoveel meer kan dan alleen dat, heeft ze in verschillende sessies ook verschillende dingen toegepast. Natasja kijkt goed naar wat er bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Het resultaat was geweldig! Al na de eerste sessie had ik voor het eerst in jaren geen ‘vol’ gevoel meer in mijn hoofd. Wat een verademing was dat. Dit gevoel  wilde ik vasthouden. En daarom ga ik nog steeds regelmatig naar Natasja voor een ontspannende massage.

Ook heeft Natasja EFT toegepast bij mij. Door een paar bijna auto ongelukken was ik angstig geworden om naast iemand in de auto te zitten. Dan had ik geen controle over wat er gebeurde. Ik zag erg op tegen lange autoritten, met name op de snelweg. Na de EFT is dit enorm veranderd! Ik rijd niet meer de hele tijd mee als bijrijder. Zowel voor mijzelf als voor degene die rijdt een stuk meer ontspannen.

Niels:

Na jarenlang roofbouw te hebben gepleegd door een drukke baan, ben ik burn-out geraakt. Zowel geestelijk als lichamelijk was ik volledig uitgeput. Naast de geestelijke overbelasting, deed mijn hele lichaam pijn van de spanning. Alle energie was weg. Door de gesprekken en de behandelingen van Natasja ben ik mij weer steeds beter gaan voelen. De pijn ging weg, en de energie kwam terug. Naast het behandelen van mijn burn-out gerelateerde klachten, heeft Natasja mij ook enorm geholpen om beter te kunnen omgaan met mijn hooggevoeligheid (HSP). Het was altijd zo druk in mijn hoofd, maar ik wist nooit waar dit vandaan kwam. Hooggevoeligheid is een mooie eigenschap, maar alleen als je ook weet hoe je het af en toe uit kan zetten.

Ik blijf regelmatig naar Natasja gaan, om er voor te zorgen dat ik me zo goed blijf voelen.

Edwin:

Vanaf rond mijn 23e levensjaar had ik last van samentrekkingen ter hoogte van mijn middenrif en verhoogde spierspanning in buik en borststreek. Geen ernstige aandoening, maar wel vermoeiend. Hiervoor ben ik in het verleden meerdere malen bij de huisarts en fysiotherapeut geweest. Helaas werd het door fysiotherapie- behandelingen niet minder. Na jaren dit geaccepteerd te hebben kwam ik bij Natasja terecht.
Na enkele drukpuntbehandelingen merkte ik dat het samentrekken minder werd en minder heftig. Hierdoor voel ik me ontspannener en fitter. Nu kom ik tussen de 4 a 8 weken bij Natasja voor “periodiek onderhoud” voor een drukpuntbehandeling en/of massage. Niet alleen, omdat ik niet wil dat het samentrekken terugkomt, maar ook voor de verdiende ontspanning van hard werken en druk gezinsleven. Af en toe mag je jezelf belonen vind ik.
In een ontspannen lichaam, lichamelijk en geestelijk, voel je je lekkerder.

Ik kan het iedereen aanraden.

Jacqueline:

Sensi betekent voor mij tot jezelf komen en groeien. Op sommige momenten kan ’t moeilijk zijn maar ook daar kom je sterker uit. In 1 woord een verademing. Dankzij de sessies bij Natasja heb ik geen last meer van nachtmerries, koude voeten, kortademigheid, geen opgejaagd gevoel meer en ik durf nu de confrontaties met mijn emoties aan te gaan.

Iwan:

Met een open mind ging ik langs bij Natasja. Geen echte klachten dacht ik. Ja een pijntje hier, wat zwaar gevoel daar. Voordat de behandeling begint gaan we een lijst met vragen af om een beeld te krijgen. Al snel komen we er achter dat die pijntjes toch wel degelijk wat betekenen. Ik neem plaats op de behandeltafel. Drukpuntmassage, edelsteentherapie en daartussen nog verschillende van haar behandelingen. We praten nog na en ik voel me lichter, niet in gewicht maar minder druk in mijn hoofd en mijn pijnpunten voel ik minder. Nog een paar dagen erna wat last gehad doordat ik veel naar de wc moest om vocht af te voeren maar de pijntjes zijn weg en na 3 weken voel ik me nog steeds goed!
Bij binnenkomst in de behandelkamer is er een fijne huiselijke sfeer en Natasja stelt je gelijk op je gemak.

Sandra:

Ik heb jou behandeling als zeer prettig en professioneel ervaren. Ontspannen door een duidelijke uitleg van te voren en rustgevend op de lange termijn.

Wendy:

Sensi-therapie is een bijzondere ervaring. Aan de hand van een meeting wordt bekeken welke stoffen je tekort komt en toegevoegd kunnen worden waardoor je beter in balans komt. De drukpunttherapie is een absolute eye-opener; de plekken waar het drukpunt zeer doet, staan in verband met geestelijke en/of lichamelijke zaken waarvan je eigenlijk wel weet dat je in dat opzicht beter voor je zelf  kunt zorgen. Door het behandelen van die punten vindt er verlichting plaats en krijg je een goed beeld waarom je je voelt zoals je voelt.

Liesbeth:

Mijn zoon had een periode van druk en bozig gedrag. Na de behandeling was hij als het ware ‘opgeruimd’. Vrolijk, flexibel en luisterde goed. Gaandeweg kwam het gedrag terug en vroeg hij wanneer hij weer gaat. Toen ik vroeg waarom, gaf hij aan dat het niet meer zo goed werkt en als hij weer gaat het weer rustiger wordt in zijn hoofd. Ik kan het aanraden voor ieder kind die op welke manier dan ook ondersteuning kan gebruiken om beter in balans te raken.

Baukje:

Natasja is een fijne vrouw die nuchter en met humor haar vinger op de zere plek kan leggen. Haar sessie heeft mij inzicht en bevestiging gegeven, maar ook rust en ontspanning.

Martijn:

Ik heb bij Natasja een sessie Sensi Therapie gedaan.  Aanvankelijk was ik licht sceptisch. Ik ben uitgebreid en langdurig behandelt. Ik had niet verwacht dat er zo uitgebreid tijd voor je zou worden genomen. Natasja ging voortvarend te werk en kwam zeer professioneel over. Zeker de afsluitende langdurige massage was zeer ontspannend en rustgevend, een aanrader! Ik was gespannen toen ik aankwam, maar zeer ontspannen toen ik vertrok. Ik zal zeker nog een paar sessies nemen.

Helene:

Ik ben bij Natasja geweest voor een Sensi sessie. Eigenlijk wist ik niet precies wat ik kon verwachten. Natasja geeft je gelijk een vertrouwelijk gevoel en stel je gerust. Ze luistert aandachtig naar je problemen en is eerlijk dat ze niet alles tegelijk kan behandelen. Tijdens de behandeling legt ze goed uit wat ze aan het doen is en weet ze feilloos de zere punten eruit te halen. Tijdens de sessie neemt ze al pijnlijke punten weg. Ik voelde me beter en energieker toen ik bij haar wegging. De sessie is zeker een aanrader.

Mariska:

Enige tijd geleden bij Natasja geweest voor een behandeling omdat ik mede door het hardlopen last van mijn knieen had. Op een gegeven moment was de pijn zo erg dat ik niet eens normaal meer de trap op kon lopen. Voor de behandeling vertelde Natasja al dat het kon gebeuren dat je lichaam zou reageren op de behandeling met als gevolg nog meer pijn. Ik ging bij Natasja weg zonder pijn in mijn knieen maar wel enorm veel last van mijn rug. Dit heeft een dag of 4 aangehouden, maar daarna werd dat minder. Een week na de behandeling had ik nergens last meer van en loop ik inmiddels weer vele kilometers. En de pijn in mijn knieen is ook verleden tijd.